Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% - Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ - Έκπτωση 5% με εγγραφή για την επόμενη αγορά σας!

Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας, εφόσον πρόκειται αποκλειστικά για αξεσουάρ ή ρούχα.

Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Το κόστος επιστροφής βαρύνει εσάς. Υπάρχει ακόμη η εναλλακτική να επιβαρυνθείτε με κόστος επιστροφής 3,00 ευρώ, στέλνοντας το δέμα, με δική μας χρέωση, εφόσον όμως σταλεί με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών, από την οποία παραλάβατε το δέμα.  Σε αυτή την περίπτωση, το ποσό των 3,00 ευρώ, θα αφαιρεθεί από την αξία του προϊόντος, καθώς και αυτό των 3,00 ευρώ που αφορούν την αρχική αποστολή, όπως αναγράφετε στην αρχή της παραγράφου. 

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με τις υπάρχουσες ετικέτες τους στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο, τυχόν προωθητικό υλικό κλπ)

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων.

ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ – ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

 

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο είδος ή μέγεθος .Για την επαναποστολή του νέου προϊόντος σε εσάς, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 3,00 ευρώ. Εάν η αξία του νέου προϊόντος που σας αποστέλλεται, είναι υψηλότερη, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά σε τραπεζικό μας λογαριασμό.  Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας ,θα  καταθέσουμε  τη διαφορά σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται άμεσα, εντός 5 εργάσιμων ημερών, από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων, πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό Paypal  που χρησιμοποιήθηκε κατά την παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει, ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας. Το ποσό που θα σας επιστραφεί, είναι η αξία του προϊόντος και όχι η αξία των μεταφορικών. Για κάθε σχετικό ζήτημα μπορείτε να καλείτε στο τηλ. +302294701991 ή να μας αποστείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου το έμπειρο προσωπικό μας, είναι έτοιμο, να σας λύσει κάθε απορία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη επιστροφή μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας είναι να:

 1) Μας ενημερώνετε  τηλεφωνικά στο τηλ. +302294701991 η μέσω  mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε.

   2) Συσκευάζεται το προϊόν  στην αρχική συσκευασία, μαζί με τις υπάρχουσες ετικέτες τους και  όλα τα έγγραφα (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο, τυχόν προωθητικό υλικό κλπ) προς επιστροφή

    3) Αποστέλλεται  το δέμα, στην παρακάτω διεύθυνση με δική σας χρέωση, με όποια εταιρεία ταχυμεταφορών επιθυμείτε. Υπάρχει ακόμη η εναλλακτική να επιβαρυνθείτε με κόστος επιστροφής 3,00 ευρώ, στέλνοντας το δέμα, με δική μας χρέωση, εφόσον όμως σταλεί με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών, από την οποία παραλάβατε το δέμα.  Σε αυτή την περίπτωση, το ποσό των 3,00 ευρώ, θα αφαιρεθεί από την αξία του προϊόντος, καθώς και αυτό των 3,00 ευρώ, που αφορούν την αρχική αποστολή του δέματος προς εσάς.  

    Όταν παραλάβουμε το προϊόν και εγκριθεί η επιστροφή σας, θα σας αποσταλεί στο e-mail σας ή με SMS στο κινητό σας, η αξία του προϊόντος που επιστρέψατε (στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: MOTOGI, Λεωφόρος Μαραθώνος 55 και Τσιλαβή,  Νέα Μάκρη, ΤΚ 19005.

 Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την αποδοχή επιστροφής προϊόντος λόγω καταχρηστικότητας.

 ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα ή σε προϊόντα που αγοράστηκαν με εκπτωτικό κωδικό.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε από κοντά το κατάστημα μας, για να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος σας.

Related Articles

Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης

Sidebar

Επικοινωνία

Λεωφόρος Μαραθώνος 55 και Τσιλαβή,  Νέα Μάκρη, ΤΚ 19005
2294701991
info@motogi.gr

Χρήσιμα Links

Βρείτε μας στο χάρτη

motogi